Terug naar aanbod

Het Expliciete Directe Instructie model (EDI) is goed toepasbaar in de periodelessen en alle andere zelf ontworpen (vak) lessen of lessen uit een methode. 30 deelnemers van de SVZH scholen hebben met enthousiasme de scholing vorig schooljaar gevolgd.
De cursus vraagt een goede voorbereiding van de deelnemers m.n. hoofdstukken lezen, alle deelnemers krijgen het boek vooraf uitgedeeld.

De training wordt verzorgd door Marcel Schmeier. Hij is adviseur bij Expertis Onderwijsadviseurs.  “Werken aan onderwijskwaliteit doe je door het primaire proces te verbeteren: het lesgeven, en dan met name de instructie.”
Marcel is bekend van het boek ‘Expliciete Directe Instructie: tips en technieken voor een goede les’ en zijn praktische publicaties in verschillende onderwijsvakbladen. Daarnaast onderhoudt hij de websites onderwijsgek.nl endirecteinstructie.nl

Iedereen krijgt het vooraf het boek: ‘Expliciete Directe Instructie: tips en technieken voor een goede les’

Locatie

Vredehof, Vredehofweg 30, 3062 EP Rotterdam

Aanmelden Cursus

Let op: Het is belangrijk dat je voor aanmelding je opgave afstemt met jouw schoolleider. Deelname aan een cursus is niet vrijblijvend, er zijn voor de school kosten aan verbonden. Het is belangrijk voor de kwaliteit, dat je alle data aanwezig bent waar je je aan verbonden hebt. Ben je toch afwezig (anders dan een ziekmelding) dan moet je zelf (een deel) van de cursus betalen. Meld je zo snel mogelijk aan, want enkele cursussen hebben maar plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Contactgegevens

Meld je direct ook aan voor één van deze cursussen: